Na društvenim mrežama je teško ne primijetiti Neziru Mehmedović, prelijepu influencericu koja je poznata u Sarajevu. Ne samo da ima impresivan broj pratioca na društvenim mrežama, već je i vlasnica vlastitog make up salona. Nedavno je opet posjetila nas salon vjenčanica Wedding Studio Dreams i podijelila svoje iskustvo sa svojim obožavateljima.

Nezira je u svom postu naglasila da je Wedding Studio Dreams izvrsno mjesto za sve mladenke koje traže savršenu vjenčanicu. Ovaj salon vjenčanica ima široku paletu haljina za vjenčanje, prilagođenih svakom ukusu i stilu, pa je lako pronaći nešto što će se savršeno uklopiti u vaše vjenčanje.

Osim toga, Nezira je pohvalila ljubazno osoblje salona vjenčanica i profesionalnost istih. Rekla je da je osoblje bilo izuzetno strpljivo i ljubazno dok je pomagalo u pronalaženju savršene vjenčanice i svečane haljine, a zatim je iskazala zadovoljstvo s dizajnom posebno krojenim od svjetski poznatih stilista, koji su svoju kreativnost iskoristili za ovu posebnu prigodu.

Ukratko, Nezira je bila vrlo zadovoljna svojim iskustvom u salonu vjenčanica Wedding Studio Dreams i preporučila ga svim budućim mladenkama koje traže savršenu vjenčanicu i profesionalan pristup u pripremi za svoj veliki dan.

top