Poznata prelijepa estradna umjetnica Antonija Čerkez nedavno je posjetila Salon Vjenčanica Wedding Studio Dreams u potrazi za savršenom haljinom za svoje nastupe i fotoshootinge. I ne samo da je bila oduševljena izborom svecanih haljina, već je bila i impresionirana uslugom i profesionalizmom u ovom salonu.

Antonija je naglasila da je impresionirana širokim asortimanom svecanih haljina koje nudi Wedding Studio Dreams. Rekla je da su sve haljine bile predivne, elegantne i prilagođene različitim ukusima i stilovima. Bilo joj je teško odabrati samo jednu haljinu, ali je konačno uspjela pronaći savršenu haljinu koja će joj savršeno odgovarati za njene nastupe i fotoshootinge.

Osim toga, Antonija je istaknula ljubaznost i profesionalnost osoblja u salonu vjenčanica. Rekla je da joj je osoblje salona pomagalo u pronalaženju savršene haljine. Također je naglasila da su joj stilisti pružili sjajne savjete o tome kako stilizirati haljinu i kako se najbolje pripremiti za svoje nastupe i fotoshootinge.

Antonija je također pohvalila kvalitetu kratkih i dugih haljina koje je odabrala. Rekla je da su haljine bile od vrhunskih materijala, izuzetno kvalitetno izrađene, a boje su bile vrlo živahne i privlačne. Bila je iznimno zadovoljna svojim odabirom i sigurna da će izgledati sjajno u njima.

Ukratko, Antonija Čerkez je bila vrlo zadovoljna svojim iskustvom u našem salonu vjenčanica Wedding Studio Dreams u Sarajevu i preporučila ga svim svojim kolegama u estradnom svijetu koji traže savršenu haljinu za svoje nastupe i fotoshootinge.

Kontakt broj: 0038733951933, Vaš Wedding Studio Dreams Sarajevo.

top